Inici

HORARI

Dilluns a dijous de 9.00 a 14.00 h. i de 15:00 a 18:00 h.

Divendres de 9.00 a 14.00 h.

El teu assessor legal a Barcelona

English speaking welcome

Membre de IusTime, xarxa internacional d’assessories

Àrees de Treball

Descobreix com et podem ajudar

LABORAL

Assessorament a empreses i particulars

FISCAL / COMPATBLE

Assessorament a societats, autònoms i particulars

JURÍDIC

Defensa i assessorament jurídic integral

GESTORIA

Descobreix com et podem ajudar

SIGNATURA DIGITAL

Gestió de certificats


Nosaltres

AGL Consultores és un despatx professional dedicat a l’assessorament jurídic i econòmic des de 1969, integrat per un equip de professionals titulats, dinàmic, multidisciplinari i altament especialitzat, organitzat per departaments, segons les àrees del Dret i l’ Economia. Entitat acreditada com a Punt PAE del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç per a la constitució de societats i alta de treballadors autònoms. La nostra integració a IusTime, Xarxa internacional d’assessories,  amb servei a nivell nacional i internacional, ens permet facilitar-los una gestiò àgil i de qualitat. Sent conscients que per als emprenedors Barcelona és una ciutat ideal per a iniciar el seu negoci, el nostre equip de professionals, amb l’ajuda inestimable de col.laboradors especialistes en aspectes com l’enginyeria i l’anàlisi de negoci, és el company de viatge ideal per als emprenedors que necessiten suport legal de qualitat especialment en l’etapa inicial. Els oferim UN SERVEI INTEGRAL a la seva disposició. Consultin’ns els seus dubtes sense cap compromís

Testimonis

L’opinió dels nostres clients és molt important per a nosaltres

Global Praxis Group, S.A. I Global Praxis, S.L. manifiesten la seva plena satisfacció amb el treball realitzat per l’equip professional d’Asesoría García López durant els 17 anys de col.laboració. En particular, els serveis rebuts en l’àmbit laboral gaudeixen d’un temps de resposta, qualitat i nivell de satisfacció òptims, que beneficien la nostra activitat empresarial.

AGUSTÍN MARTÍN

Director Financiero Grupo Global Praxis

… un dia em van trucar de l’assessoria i em van dir que havia de revisar la meva “quota d’autònom” i jo els vaig dir que per què, si ja pagava prou, i el Sr. Martínez em va dir que perquè també ell pagaría això mateix: Tenim la mateixa edat. Si algú amb responsabilitat demana per a tu el mateix que desitja per ell, segur que mereix el teu respecte i la teva confiança. Sincerament gràcies.

FÉLIX CHAMORRO

Director Fotocòpies Diagonal

Em van recomenar aquest despatx d’advocats un familiar. Els vaig enviar un email explicant el meu cas (MOLT COMPLICATt) ja que era un tema d’acomiadamanet amb l’agreujant de discapacitat. Van ser increíbles, el primer que vull destacar és el tracte amable, pròxim, humil i molt professional, sobretot amb l’advocada que em va portar el meu cas, la Mª José. Però no només això, ella em va derivar a especialistes en altres matèries que jo necessitava. Sempre que tenia algun dubte pel que fos, estaven i això es d’agrair. Estic molt agraït amb tota l’ajuda que em van donar. Sense cap mena de dubte la recomano. Una abraçada a aquest equip, sobretot humà.

ÓSCAR AGREDANO

Autònom

Durant 40 anys hem confiat en Asesoría García López. Durant tot aquest temps ens han demostrat una gran professionalitat destacant l’esforç, l’excel.lent disposició i tracte de tot l’equip. Mai ens han fallat i sempre han resolt els nostres dubtes, guiant-nos cap a una millor i més clara gestió de la nostra empresa.

FINA GÓMIZ

Directora Frusach