La nostra història


La nostra història

Amb un ampli coneixement en el món del treball: d’una empresa portuària a una explotadora de mineria; de transports a materials de construcció, el món del treball era prou conegut pel nostre fundador, José García López, com per a decidir-se a fundar un despatx professional després d’obtenir el títol de Graduat Social.

Al 1969 era una activitat desconeguda, que començava la seva marxa amb audàcia, coneixements, experiència, tenacitat i sobretot GANES DE TREBALLAR BÉ. Es va començar amb un despatx de 50 m2 al carrer Violant d’Hongria, de Barcelona. Onze anys després ens traslladem a Gran Via Carles III, amb una superfície de 130 m2 i actualmente tenim uns 400 m2 amb sales de reunions i juntes.

La demanda del nostres clients, la inèrcia de noves exigències fiscals, comptables, mercantils, processals…, ens obliguen a les successives ampliacions en pro d’atendre degudament i amb fermesa la defensa dels nostres clients mitjançant un correcte assessorament, servei i bona feina.

Formen part del nostre equip economistes, advocats, graduats socials, gestors administratius, assessors fiscals i comptables, que són els pilars actuals, en pro dels nous reptes de qualitat, informàtica (sistema Xarxa, PAE…).

Hem arribat als 50 anys d’eficaç activitat, havent conegut els esdeveniments del món del treball en temps bons i no tan bons, però sempre avançant, encara que en determinats moments aquest avanç hagi estat més dur i lent, però sempre avançant.

La nova generació està en la seva plenitud, amb un bagatge i experiència de més de 25 anys… què ja són anys!

Aquesta seria, en síntesi, la història de AGL.