Valors


Valors

EXPERIÈNCIA

ASESORÍA GARCÍA LÓPEZ (AGL) és un despatx professional constituït al 1969 pel seu fundador José García López, Graduat Social, inicialment dedicat a l’assessorament d’empreses en l’àmbit laboral, però que ha evolucionat cap a la prestació de serveis de consultoria i assessorament legal. La necessitat d’adaptar-nos als canvis socials i econòmics experimentats durant tot aquest temps i la pròpia exigència dels nostres clients, ens ha obligat a mantenir un constant esperit de superació i una progressiva ampliació dels nostres serveis.

COMPROMÍS

A AGL ens involucrem amb els seus projectes i necessitats. Cadascun dels nostres clients és atès per un professional que es responsabilitza i es compromet amb els assumptes encomanats, oferint un servei personalitzat, basat en l’honestedat i a la mútua confiança. Comptem amb la lleialtat d’un gran nombre de clients, molts d’ells pràcticament des que vam iniciar l’activitat, i la majoria amb una sòlida fidelitat, que per descomptat hem d’agrair.

INNOVACIÓ

Vam ser de les primeres assessories a implantar serveis informàtics per al procés de nòmines i Seguretat Social, vam participar activament en aquells incipients convenis de col·laboració amb l’Agència Tributària i vam ser també pioners en la implantació de nous projectes, com el sistema XARXA de la Seguretat Social o el Servei d’Autoempresa de la Generalitat de Catalunya. Per al nostre despatx la inversió en equips, l’adaptació a les noves tecnologies i disposar en tot moment de les millors aplicacions informàtiques del nostre sector és una preocupació constant.


PROXIMITAT

Situats en el barri de Les Corts de Barcelona, propers a l’eix Diagonal Nord, aprop del Nou Camp i a pocs minuts de la Ciutat Judicial, disposem d’un adequat i còmode emplaçament. Però el desenvolupament de les comunicacions ens permet avui dia escurçar els temps de resposta i prestar serveis a empreses i clients de diferents àmbits geogràfics i de diferents activitats i característiques, amb idèntica atenció personalitzada.

FLEXIBILITAT

La correcta gestió del temps s’ha convertit en una de les claus per a la competitivitat, la immediatesa i l’agilitat en la resposta són factors que ens distingeixen. En AGL responem a les diferents formes de treball amb solucions personalitzades, valorem el seu temps i aportem les eines necessàries per a facilitar l’intercanvi d’informació.

ASSESSORAMENT ÍNTEGRE

Ningú pot saber de tot i avui dia seria inconcebible poder treballar sol. L’especialització i el treball en equip resulten necessaris per oferir un servei complet i atendre les diferents necessitats dels nostres clients. Actualment comptem amb un ampli equip de professionals i col·laboradors, Advocats, Economistes, Graduats Socials i Gestors Administratius, que ens permeten oferir un assessorament integral, amb rigor, però alhora amb una visió pràctica i dinàmica.


QUALITAT

La qualitat entesa no com a objectiu aconseguit, sinó com a objectiu a aconseguir incansablement. Els nostres clients creixen i AGL vol i ha de créixer amb ells per a continuar oferint un assessorament i servei adaptat als nous temps. Per a això vam donar un nou pas integrant-nos en 2004 a IUSTIME – Xarxa Internacional de Assesories. IUSTIME és una agrupació d’assessories d’empreses, formada per més de 80 despatxos de reconegut prestigi amb prop de 1.200 professionals en plantilla. Una marca de confiança afiançada en tot el territori nacional, amb amplis acords a nivell internacional. La xarxa ens ofereix un suport estratègic per a millorar l’atenció al client, promovent l’intercanvi de coneixement i la formació contínua dels nostres professionals. Aquesta unió augmenta la competitivitat de AGL i ens permet atendre els nostres clients amb un tracte immediat i personalitzat en els seus interessos nacionals i internacionals.